[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Sanitair
Algemeen

Onder het begrip sanitair valt alles wat u tijdens de nieuwbouw of verbouwing/renovatie van u woning geplaatst wordt met als doel de verzorging van het lichaam.
De badkamer is in de loop van de tijd veranderd in een ontspanning en relex ruimte
In diverse showrooms van onze leveranciers door heel nederland worden complete badkameropstellingen gepresenteerd in uiteenlopende stijlen en samengesteld uit kwaliteitsproducten van A-merken. Voor iedere smaak is wel wat te vinden.
In deze showrooms werken deskundige badkameradviseurs die adviseren onze klanten bij de keuze van hun nieuwe droombadkamer. Uit het zeer uitgebreide aanbod aan sanitair wordt op basis van de individuele wensen een badkamer samengesteld, die helemaal aan de wens van de klant voldoet.
Wanneer u overweegt uw bestaande badkamer te renoveren of een nieuwe badkamer te realiseren, willen wij u graag bijstaan met de kennis en adviezen. Door onze ervaring weten wij als geen ander hoe een badkamer of toilet snel en efficiënt gerenoveerd kan worden. Zij realiseren de badkamer van begin tot het eind: van advies tot en met verkoop en van installatie tot en met nazorg.

(Stoom)Douche

Een stoomdouche werkt ontspannend en reinigend. Uw bloedsomloop wordt geactiveerd, afvalstoffen worden afgevoerd en uw huid wordt intensief gereinigd. Thuis stomen is inmiddels geen onmogelijke luxe meer. Door het groeiende assortiment complete stoomcabines en losse stoomelementen kan er in bijna elke badkamer gestoomd worden. Bovendien kunt u de stoomcabine ook gebruiken om in te douchen.

Baden

Baden zijn er in vele maten en vormen. Baden in klassiek, strak of ergonomische design. Baden voor één, twee of meer personen. En in combinatie met een whirlpoolsysteem kunt u ondertussen ook genieten van een verkwikkende massage.

Wirlpool

De ultieme vorm van ontspannen, de bubbels geven een extra dimensie aan een warm bad.
Verwen jezelf met een wellness programma zonder het comfort van je eigen huis te verlaten.
Er zijn verschillende whirlpool systemen verkrijgbaar.

Wastafels

Wastafels zijn er in vele vormen en maten. Van strak en recht tot nostalgisch klassiek. Met ruimte om u spullen op te zetten of zo breed dat er twee personen tegelijk gebruik van kunnen maken. Wastafels worden vaak direct tegen de wand geplaatst. En natuurlijk zijn er ook wastafels voor de kleinere badkamers.
De wastafel is een blikvanger die het uiterlijk van de badkamer grotendeels bepaalt.
Aan het einde van een lange dag verlangt u vast ook wel naar rust en ontspanning. Een warm bad is dan een heerlijke manier om volledig tot rust te komen.

Toilet

De vormgeving van het toilet kan helemaal worden afgestemd op de totale uitstraling van de badkamer of het gastentoilet.
Maar natuurlijk is ook het (zit)comfort van het toilet van groot belang, dankzij nieuwe technieken kan bijvoorbeeld u gereinigd worden d.m.v. water en meteen de lucht gezuiverd worden d.m.v. een geintegreed koolstoffilter. Daarnaast kunnen toiletten voorzien worden van een onderhoudsvriendelijke beschermingslaag die het reinigen makkelijk maakt en daardoor zorgt voor een optimale hygiëne.
Overigens worden steeds vaker in de woning een urinoir in de toilet erbij geplaats.

Verwarming

Een aangename temperatuur is in de badkamer heel belangrijk. Radiatoren en (electrische) vloerverwarming zijn de meest voorkomende warmtebronnen.
Snel en veel warm water voor een royale regendouche, vereist een ketel met voldoende warmwatercapaciteit.
Wij geven u graag advies!

MediaDoormiddel van een Aquasound badkamer radio of lcd televisie kunt u zorgeloos genieten van beeld en geluid.
Kijk voor meer informatie op de website van onze leverancier.

                                                                                  www.aquasound.nl

Laat u ook eens inspireren in de virtuele badkamershowroom van een van onze leveranciers Villeroy en Boch

Of wilt u zelf een badkamer tekenen en inrichten maken! Villeroy en Boch
  
Sanitair